Mannlige strippere

Hunks til å dø for

Mannlige strippere er de mest tradisjonelle av alle udrikningslag aktiviteter og bursdager. Det var en tid da alle jenter hadde en, og selv om utdrikningslaget nå har et bredere utvalg av underholdning, er mannlige strippere fortsatt det første du tenker på når du sier «drikke ut».

Men hvorfor stoppe der?  Å booke en mannlig stripper vil bringe den frekke moroa inn i enhver fest og virkelig få i gang fnisingen, enten det er en bursdagsfest eller bare en damekveld. Selv de roligste blant gjestene dine vil kaste av seg reserven og komme inn i tingenes ånd. Med et godt utvalg av artister og pakker er det å bestille en mannlig stripper et av de første valgene for mange jentekvelder, og bursdager, ja til og med til pensjonistfester!

Det banker på døren....

 Er det politiet?

En  militær?  En  brannmann?

Når den uventede besøkende kommer inn, fyller det rommet med en følelse av spenning luften.

Fra et ukjent sted setter en elektrifiserende dansestemning stemningen for noe morsomt, sexy og virkelig underholdende.

 Din magiske mann har kommet, og et fantastisk mannlig strippeshow begynner. Velg fra vårt utvalg av forestillinger som vil rocke utdrikningslaget, jentekvelden eller bursdagsoverraskelsen.

Våre hunks vil sikre at æresgjesten din er sentrum for oppmerksomhet- mens resten av festmengden rundt henne skal juble, rødme og fnise med henne gjennom en spennende danserutine tilpasset hennes smak.

© Copyright Stripteaz Entertainment Oslo 2022

Grunnet personvern kan det forekomme bilder som kun er ment som veiledende eksempler