OFTE STILTE SPØRSMÅL

Noe du lurer på? Sjekk ut listen under for å se om ditt spørsmål allerede er besvart. Hvis du har et spørsmål som ikke ligger i listen, så ikke nøl med å ta kontakt

Fra artisten kommer til hen er ferdig tar det vanligvis 1 time. Varigheten på et ordinært strippeshow er 15-20 minutter, eller etter avtale.
Etter at du har mottatt bekreftelsen på bookingen og depositum er betalt vil artisten kontakte deg senest to dager i forveien slik at dere kan avtale detaljer rundt musikk, kostymer, og detaljer rundt showet.
For å sikre din artist på den angitte datoen og klokkeslettet vil vi gjerne at du betaler et depositum, dette kan betales med vipps eller annen overføringsløsning. Resterende av oppgjøret skjer direkte til artisten ved oppmøte eller ved forhåndsbetaling. Hos oss betales depositum på forhånd som en sikkerhet for deg som kunde og oss. Detaljer blir gitt ved bestilling.
Enkelt – Vi er magiske! Vi velger kun å jobbe med artister som tilbyr kvalitet. Alle er profesjonelle og leverer fantastiske show! Det er et eksklusivt byrå som tilbyr show som du ikke vil se andre steder. Vi har et vennlig personale som kan hjelpe deg gjennom hele prosessen fra bestilling til planlegging. Kontakt oss i dag!
Artisten kommer selvutstyrt med alt nødvendig utstyr for å rocke huset. Men vi ber deg om å forberede: -Et ekstra rom eller bad for hen å gjøre seg klar -Litt plass for underholderen din til å bevege seg rundt og fremføre showet sitt -En stol (helst uten armer) for kveldens utkårede å sitte på. -Mulighet for avspilling av musikk. -God stemning og TIPS til artisten blir godt mottatt. -Våre artister er svært diskrè ved ankomst, og vil gjerne høre alle ønskemål for showet da det tar kontakt. Har dere bestillt en drag artist eller lignenede så vil artisten formiddle mer detaljer da hen tar kontakt.
På kvelden vil den valgte artisten kontakte deg via sms eller ringe for å fortelle deg at hen er i nærheten og gi deg god tid til å forberede deg og festen på ankomsten. For utførelse på hoteller eller private selskapslokaler kan det hende du må møte i resepsjonen for å gi hen tilgang til arrangementet ditt.
Abolutt. Vi hjelper deg gjerne med å organisere og tilpasse enhver pakke tilpasset ditt budsjett og dine behov. Enten det er striptease, burlesque, drag, poletdancing, limousine eller partybuss så kan vi enkelt lage en pakke for å sikre at festen din blir snakket om i flere måneder fremover.
Det er veldig viktig å avtale dette med artisten, da dette er individuelt, om det tillates eller ikke.
Avbestilling som gjøres senere enn 48 timer før avtalt show belastes med 50% av avtalt totalpris. Ved avbestilling senere enn 12 timer før avtalt show forfaller total avtalt pris. Vi har en streng policy da vi respekterer våre artisters tid og planlegging.
Arrangøren er økonomisk ansvarlig for tap og skade som er forårsaket av dens personale, gjester, samt uvedkommede personer. Force Majuer Denne avtale kan kun kanselleres ved Force Majeure ( Så som brann, generalstreik, landesorg, naturkatastrofe og krig) Engasjerte kan oppheve avtale ved legimitert sykdom el. svangerskap, militær-/sivil-tjeneste, film-/musikk-opptak , TV-/riksdekende opptreden og langtidsengasjement. Stripteaz opptrer som konsulent og byrået forplikter seg å sikre arrangøren tilsvarende underholdning.
Vi er alltid åpne for nye samarbeidspartnere og vi vil gjerne høre i fra deg. Du må gjerne fylle i vårt kontaktskjema, ta kontakt med oss på telefon eller mail.
Vi tilbyr artister i ulike deler av landet og utlandet, send inn en forespørsel til oss og oppgi hvilket område du ønsker, dato og tid, så kommer vi tilbake til deg.
Ring oss direkte eller send oss en mail, slik at vi kan opplyse om tilgjengelighet av artister ved ønsket tidspunkt og raskt avtale pris for showet.

© Copyright Stripteaz Entertainment Oslo 2022

Grunnet personvern kan det forekomme bilder som kun er ment som veiledende eksempler